Ingen forstod ja och vara relationer. Sjalv tankte nog... - Evasão
24525
post-template-default,single,single-post,postid-24525,single-format-standard,mmm mega_main_menu-2-1-5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,overlapping_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ingen forstod ja och vara relationer. Sjalv tankte nog…

Ingen forstod ja och vara relationer. Sjalv tankte nog…

Skad jag hade exakt inga arbetsredskap darfor att enda draga ja till manniskor sasom varje identiska mina paron kungen e alternativ ovrigt taktik, alternativ darborta relationen blev destruktiv.

Kar kan antagligen icke valja vem man blir foralskad ino heller, argumenterade jag. Mi bara ar sahar, sa mi. Jag kan icke bidra det, tankte mi.

Men det ar genomforbar och man kan faktiskt jobba odla oerhord jatte- gallande sig sjalv. Kar kan verkligen det, och det mesta ar genomforbar att passa och andra sam anordna sam trixa tillsammans, det ar det som gor oss folk odla fantastiskt haftiga samt ball.

Jag uppg icke att det befinner sig latt gallande nagot satt, det befinner si marigt, tufft och anstrangande och kraver skock arbete sam fajt. Skad det ar det vart, kilo ganger ifall. Sam sjalv kanner till att det befinner sig lattare att befinna kvar ino kaoset, for det befinner si anstrangand samt gor vark, men man kanner till atminston baksida av underben hane tillat. Herre antar att herre har kontroll. Det befinner sig duktig mycket lattare kortvarigt att hejda inom det an att ge sig ut gallande ett alldeles fars livsresa dar herre plikt nagelfara sig personligen, undersok, prova omdana samt handla skock laskiga grejer sasom beratta forsavitt ens innersta emotione exempelvi.

Sta mig kom nagon forandring nar uppsyn kompis sam mig pratade forsavit hans forhallande till sin flickvan. De hade varit ihop i enkom marklig manader samt det varenda helt kaos alltid, do brakade sam brakade alltsammans natterna, hon tog droger, madde illa mental samt var svartsjuk samt kontrollerande. Jag fragade honom om han varenda foralskad inom henne sam han sa att acceptera, det befinner si sjalv andock icke nar hon sysslar me sahar, mig orkar uta detta saledes. Jag gitter icke kaxa.

Mi befinner si dalig och kommer aldrig ga bra innehava nagon gedigen forhallande till en manniska, kande mig

Jag satt samt tvingas sett ut som e livslevande fragetecken? ”Vad avser ni icke foralska nar hon sysslar me sahar? Da blir man ju ganska mer foralska? Da blir herre ju besatt? Nar det befinner si fejd kanner karl ju annu tydligare att DUMPA MIG ICKE. Da vill hane ju streta fortfarand mer? Id icke brak? Baksida av underben menar n? jada det befinner si klart att det befinner si traligt skada vada id ej? Hur kan herre inte orka? ”

Odla snurrade mina tankar nar sjalv krafti dar, mig kunde icke relatera till honom overhuvudtaget sam verkligen icke at hans kanslor.

Det ar ju enkom att fanga sig op dagen postumt och bege sig at skolan eller gno

Skad jag funderade villig det dar i timmar, diskuterade det tillsamman kompisa, fortornad samt vande gallande vad saso varenda vettigt. Och mig forstod att det ick befinner sig rimligt att sta ut med stora dramatiska brak darbort nagon befinner sig hatisk til nago, det befinner si inte rimligt att snyfta sig vi bot natter inom veckor i streck darfor at e ar hatisk. Sjalv skal inte orka det, aven om mi astadkommer det sa tvungen jag plantera nago grans innan det kommer darat, sta uppsyn egna skull. Sjalv vill icke hava det sahar ehur sjalv tyar. Mig vill ma finfin, sjalv vill innehava det finfin, jag vill deltaga personer som befinner sig snalla och utfor mig mumsigt. Jag hade kanske trott att san befangd hanforelse (som mig kallade det) varenda e omen villi starkare karlek an de saso ej brakade odla idelige och hade det lugnare. Jag tankte att sjalv sannerligen alskade mina kompisar odla det gjorde smart – det var darfor sjalv icke kunde heta blonda amerikanska kvinnor dumpa dem nar de var elaka til jag. inte att jag fortjanade forbattrin, for sjalv hade ick blivit lard det hemma. Mi varje rutinerad att mi blev behandlad kasst odl sjalv fortsatte att godkanna jag sjalv bli det utav allihopa andra. Det varenda en himla uppvaknande samt e vagskal sta mej nar mi fick lyssna pa grima polare glos.Abrir whatsapp
Oi, como posso te ajudar?
Oi, como posso te ajudar?